A falfestmény telepítése egyszerűen!

3 min read

Ha van egy kép, amit a falra akaszthat, először vegyen egy mély levegőt. Lehet, hogy nem ez a legegyszerűbb munka, amit valaha végezhetsz. Nos, mindannyian felraktunk képeket a falakra. Ugye már számtalanszor azon kaptuk magunkat, hogy elektromos fúróval, néhány szöggel és egy zsinórdarabbal játszadozunk, kétségbeesetten próbáljuk megigazítani azokat a hajthatatlan kereteket, sok sikertelenül, letörjük itt a festéket, oda pedig rossz lyukat fúrunk, majd mindennek vége, rájött, hogy otthonában a kicsavart falat választotta kezdésnek.

Igen, tudom, egy műalkotás felakasztása a faladra néha puszta rémálom lehet!

Miért aggódjon, ha professzionális művészeti fogasokat bérelhet, hogy elvégezze a munkát Ön helyett, minden gond és találgatás nélkül. Igen, vannak szakértők, akik arra specializálódtak, hogy cuccokat akasszanak a faladra, és hidd el, nagyszerű munkát végeznek.

Ha még mindig szkeptikus, és inkább továbbra is a falfestményekre gondolna, mint valami kalapáccsal és néhány szöggel könnyen lehúzható dologra, gondolja át újra! Az egyik legnagyobb kockázat, ha mindezt egyedül próbálja megtenni, az az, hogy megsérti azt, amit fel akar akasztani. A falra helyezés során nagyon gyakran megsérülünk a keretben, sőt néha magát a műalkotást is.

Aztán ott van a kérdés annak meghatározása, hogy az Ön falfestménye képes lesz-e tartani magának a képnek a súlyát! A túlméretezett képek vagy tükrök jelentik a legnagyobb veszélyt ebből a szempontból. Ha a találgatások kudarcot vallanak, hamarosan azt tapasztalhatja, hogy értékes kijelzője a padlóra zuhan. És mindez azért, mert rossz telepítési módot választott, vagy nem tudta kiszámítani a biztonságos telepítéshez szükséges pontos követelményeket. Micsoda pazarlás!

Bízza a szakértőkre. A legtöbb professzionális falfestmény-szerelő nem csak abban segít, hogy felhelyezze a hatalmas műalkotást vagy azt a nagy antik tükröt a falakra, hanem tanácsot ad a legjobb hely kiválasztásában is. Függetlenül attól, hogy hol szeretné felakasztani – mintaotthonok, nyugdíjas közösségek, kiskereskedelmi helyek és üzletek, éttermek, magánlakások, irodahelyiségek vagy kereskedelmi épületek – a legmodernebb telepítések biztosítják, hogy a legjobb eredményt kapja a teljes képből függő szakértelem és csak a legjobb minőségű anyagok.

 

Még szintén kedvelheted

Tovább a szerzőtől